top of page
DIGICOIN

In het Digilab van de Bibliotheek in Tilburg is van alles te beleven op het gebied van digitale creatieven technieken.

Denk hierbij aan 3D printen, 3D scannen, Green screen video's, Virtual Reality, Games maken, Websites maken, Stop Motion Video's etc. Het doel van deze werkplek is om kinderen te kennis te laten maken met deze technieken door ze er mee te laten spelen. Om deze technieken actief aan te bieden heb ik de Digicoin bedacht.

De Digicoin is een digitale valuta waarvan de waarde gebonden is aan de kennis die er word opgedaan in het Digilab. Hoe meer kennis er word op gedaan hoe meer de munt waard is. Deelnemers kunnen de Digicoin verdienen door workshops te volgen. Deze workshops kunnen online gevonden worden zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen gaan. In deze workshop maken deelnemers kennis met een techniek en worden vervolgens uitgedaagd deze creatief toe te passen. 

Crypto currency speelt nu al een belangrijke rol en ik vermoed dat dit niet zal afnemen in de toekomst. Het leek mij daarom verstandig nieuwe generaties hier mee te confronteren. Op spelenderwijze wilde ik kinderen contact laten maken met dit fenomeen. 

4.PNG
5.PNG
1.PNG
page.png
Opdrachten.png

STOPMOTION WORKSHOP

Stop Motion-01.png
Stop Motion-02.png
Stop Motion-03.png
Stop Motion-04.png
Stop Motion-05.png
Stop Motion-06.png
bottom of page